Det är enkelt att frakta över tillhörigheter

Från hamn till hamn ser vi till att dina hushållsartiklar genomgår en säker segling varje gång

Sjöfartshandeln ses oftare under 19 än 2000-talet, men i den grad som vi fortfarande är beroende av haven skulle överraska de flesta. 90 procent av de konsumtionsvaror som är  omkring dig transporterades via havet; och avgörande för oss är möjligheten att flytta saker som stora sängar ,är orsaken till denna infrastruktur.

 

Hur fungerar moderna frakt?

Fartyg och hamnar är basen för frakt. Hamnar byggs av utvecklare och hanteras sedan av “hamnoperatörer”. Dessa operatörer hyr sedan användningen av hamnen och hanterar den dagligen.

Rederier på andra sidan konkurrerar för att vinna affärer med de som vill frakta sina tjänster. Det här kan vara allt från ett flyttföretag som vill flytta hushållsartiklar till ett energibolag som transporterar flytande gas.

Containers sjöfarten var en revolution för flyttföretag som vår. Dessa metallcontainer är bra för att flytta tillhörigheter runt om i världen på ett säkert och effektivt sätt. Vårt internationella nätverk av lager och fordon, tillsammans med våra fraktpartners, skapar en felfri rörlig process.

 

Skyddar dina tillhörigheter i sjöss

Låt oss anta att du använder Flyttfirma Stockholm för att flytta en stor mängd möbler från dina tre sovrum på Gotland hem till Stockholm. Den första inlands fasen av den resan skulle hanteras av oss: En av våra medarbetare skulle komma fram för att digitalt specificera dina tillhörigheter hemma, innan de packas och lastas på en lastbil. Du skulle ha din egen digitala inventering, för att säkerställa att allt var redo för denna punkt och framåt.

Stora tillhörigheter som möbler som inte enkelt kan placeras i en låda blir inpackade. Det här är en skräddarsydd förpackningsprocess där vi använder kartong, papper och skum så att dessa mer sårbara föremål har ett extra skydd. Detta är särskilt viktigt när det gäller något som ett polerat soffbord.

Denna lastbil tar sedan dina tillhörigheter till en hamn eller till en av våra lager (sannolikt nära Nynäshamn i detta fall) för att invänta ankomsten av ett fartyg. En container kommer har hyrs av detta fartyg för att transportera ditt gods.